30.1.13

Fent de paletes / Haciendo de paletas / Fazendo de trolhas

No tinc per costum parlar de joguines comprades, però aquest Nadal ens ha arribat un joc de construcció molt didàctic i divertit (de la marca Teifoc). Dintre d'una caixa de cartró venien uns maons en miniatura, una porta i una finestra de plàstic, i també ciment en pols que es barreja amb aigua (ve amb una espàtula i un petit cub per fer la barreja). ¡I toca construir una casa! La caixa conté unes instruccions i dos models que podem seguir. Tot el procés és molt instructiu, ¡i ens sentim uns autèntics paletes! Al final, aquest ciment es dissol en aigua tèbia ¡i podem fer servir de nou els maons en una nova construcció!

No tengo por costumbre hablar de juguetes comprados, pero esta Navidad nos ha llegado un juego de construcción muy didáctico y divertido (de la marca Teifoc). Dentro de una caja de cartón venían unos ladrillos en miniatura, una puerta y una ventana de plástico, así como cemento en polvo que se mezcla con agua (viene con una espátula y un pequeño cubo para hacer la mezcla). ¡Y toca construir una casa! La caja contiene unas instrucciones y dos modelos que podemos seguir. Todo el proceso es muy instructivo, ¡y nos sentimos unos auténticos paletas! Al final, este cemento se disuelve en agua tibia ¡y podemos usar de nuevo los ladrillos en una nueva construcción!

Não costumo falar de brinquedos comprados, mas neste Natal chegou-nos um jogo de construção muito didático e divertido (da marca Teifoc). Dentro de uma caixa de cartão vinham uns tijolos em miniatura, uma porta e uma janela de plástico, e também cimento em pó que se mistura com água (vem com uma espátula e um pequeno recipiente para fazer a mistura). E vamos construir uma casa! A caixa contém umas instruções e dois modelos que podemos seguir. Todo o processo é muito instrutivo, e sentimo-nos uns verdadeiros trolhas! No final, este cimento disolve-se em água morna e podemos usar novamente os tijolos para uma nova construção!

9 comentaris:

  1. Uauuu! Quina caseta que us heu muntat!!! Una bona manera de treballar la motricitat fina i també la creativitat!!
    Per cert, he volgut compartir amb tu un premi. Te'l deixo a Petits Grans Artistes.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga! M'encanta tot el que fas amb els nens i tot el que difons entre nosaltres! Quanta criativitat a classe! El premi... no l'he sabut trobar!
      Una abraçada!

      Elimina
  2. El primer pas per unes futures maquetes, segur que aquesta experiència no s'acaba aqui
    Ptns

    ResponElimina
  3. Parece fantástico!
    Beijinhos

    ResponElimina
  4. genial! Saps que els teus nens voldran ser arquitectes,oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Defecte de formació (meva)! Encara que no exerceixi d'arquitecte, alguna cosa els hi passaré, potser...

      Elimina
  5. Molt instructiu aquest joc, crec com la glaramknits, potser comença una gran pasió! petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'adono que, realment, fem moltes "maquetes", casetes... Ens ho passem bé, ells i jo, i després tenen un escenari únic per als seus ninos i animals!

      Elimina
  6. M'encanta. Preciòs....

    ResponElimina