11.4.14

El vídeo de les roses / El vídeo de las rosas / O vídeo das rosas

Aquest any hem tornat a fer les nostres roses, però millorades: hem utilitzat silicona per enganxar les oueres; hem utilitzat un pal de broqueta gruixut per fer la tija; hem submergit les roses en tinta acrílica; les hem envernissat amb un esprai satinat i, finalment, hem fet les fulles a partir de les pàgines d'un llibre defectuós i cola blanca. Serà el nostre regal per a qui vingui comprar-nos llibres, el dia de Sant Jordi, a la parada de Fragmenta a la Plaça de la Virreina de Barcelona. Aquest cop hem fet un un vídeo curt per explicar tot el procés. ¡Gaudiu-lo!

Este año hemos vuelto a hacer nuestras rosas, pero mejoradas: hemos utilizado silicona para pegar las hueveras; hemos utilizado un palo de brocheta grueso para hacer el tallo; hemos sumergido las rosas en tinta acrílica; las hemos barnizado con un spray satinado y, por fin, hemos hecho las hojas a partir de las páginas de un libro defectuoso y cola blanca. Será nuestro regalo para quien venga comprarnos libros, el día de Sant Jordi, en la parada de Fragmenta en la Plaza de la Virreina de Barcelona. Esta vez hemos hecho un vídeo corto para explicar todo el proceso. ¡Disfrutadlo!

Este ano voltámos a fazer as nossas rosas, mas melhoradas: pusemos silicone a juntar as caixas de ovos; utilizámos um pau grosso de espetada para fazer o caule; submergimos as rosas em tinta acrílica; envernizámo-las com um spray satinado e, finalmente, fizémos as folhas a partir das páginas de um livro defeituoso e cola branca. Será o nosso presente para quem venha a comprar-nos livros, no dia de Sant Jordi, na barraca de Fragmenta na Praça de la Virreina de Barcelona. Desta vez fizémos um vídeo curto para explicar todo o processo. Disfrutai dele!

4 comentaris:

 1. Unes roses precioses!
  Aprofito per desitjar-vos unes bones vacances!!!
  Petonets
  Carme

  ResponSuprimeix
 2. Qué xulo! Com aquest és un dels blocs que més m'inspira, t'he deixat un premi al meu.

  Una abraçada.

  ResponSuprimeix
 3. Que bé! Quines roses més xules que heu fet! Aquesta versió ja és professional!!!
  Petonarros!

  ResponSuprimeix
 4. Quina preciositat! Això són "paraules majors"... una abraçada

  ResponSuprimeix