12.2.14

Sóc un artista / Soy un artista / Sou um artista

Ahir, després d'haver llegit el fantàstic llibre de Marta Altés, I am an artist (Soy un artista), el Francesc va voler construir un mòbil amb penja-robes i estris de cuina.

Ayer, después de haber leído el fantástico libro de Marta Altés,  I am an artist (Soy un artista), Francesc quiso construir un móvil con perchas y utensilios de cocina.

Ontem, depois de ter lido o fantástico livro de Marta Altés,  I am an artist (Soy un artista), o Francesc quis construir um móbil com cruzetas e utensílios de cozinha.


¡Esperem que no tractin de copiar cap cosa més!
¡Esperamos que no traten de copiar nada más!
Esperemos que não tentem copiar mais nada!


I, si ho volen fer, que tinguin una mica de cura, com l'altre dia a casa de la meva amiga Rita, que els va enganxar paper a la paret perquè li fessin un quadre.

Y, si lo quieren hacer, que tengan un poco de cuidado, como el otro día en casa de mi amiga Rita, que enganchó papel en la pared para que le hicieran un cuadro.

E, se quiserem fazê-lo, que tenham um pouco de cuidado, como no outro dia em casa da minha amiga Rita, que lhes colou papel na parede para que lhe fizessem um quadro.

5 comentaris:

  1. Que interessant... m'encanten aquest tipus d'iniciatives! He creat un tauler col.laboratiu a Pinterest amb la il.lusió de compartir llibres especials, i penso que aquest que descrius ho és. T'agradaria ser editora d'aquest tauler col.laboratiu? Només cal que m'ho diguis i que ens seguim a Pinterest l'una a l'altra. Què et sembla? Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encantada d'estar en un tauler sobre llibres infantils, que m'encanten! A casa en tenim molts (nosaltres som editors de Fragmenta, de moment no fem infantil, però adorem els llibres), i alguns d'ells els recomanaria sense dubte perquè son molt bons! Ja em diràs quin és el tauler! Una abraçada, Inês

      Elimina
  2. Són increibles els teus fills, sempre s'apunten a tot! m'encanten i espero que conservin la curiositat i les ganes de fer coses noves molts anys
    Ptns

    ResponElimina
  3. Me gustan más que los móviles de Calder. Jajaja!

    ResponElimina