17.2.14

Tallers de reciclatge a l'escola / Talleres de reciclaje en la escuela / Workshops de reciclagem na escola

Dissabte passat, a la jornada de Portes Obertes de l'Escola de Lurdes, els nens van passar una estona ben entretinguda en els tallers de reciclatge. El primer consistia a dibuixar punts de llibre on hi havia només un o dos botons enganxats en una cartolina. Una proposta ben senzilla que va despertar la creativitat de cadascú: mentre el Francesc i el seu amic Jon pintaven una fauna impressionant, l'Anna es va entretenir amb una sola flor de tots els colors.

El sábado pasado, en la jornada de Puertas Abiertas de la Escuela de Lurdes, los niños pasaron un buen rato entretenidos en los talleres de reciclaje. El primer consistía en dibujar puntos de libro donde había solo uno o dos botones pegados en una cartulina. Una propuesta sencilla que despertó la creatividad de cada uno: mientras Francesc y su amigo Jon pintaban una fauna impresionante, Anna se entretuvo con una sola flor de todos los colores.

No sábado passado, na Jornada de Portas Abertas da Escola de Lurdes, os pequenos passaram uns momentos bem entretidos nos workshops de reciclagem. O primeiro consistia em desenhar marcadores de livro onde havia apenas um ou dois botões colados numa cartolina. Uma proposta bem simples que despertou a criatividade de cada um: enquanto o Francesc e o seu amigo Jon pintavam uma fauna impressionante, a Anna entreteve-se com uma única flor de todas as cores.


En un altre taller es proposava, senzillament, crear collarets a partir de canyes tallades que s'havien d'enfilar.

En otro taller se proponía, sencillamente, crear collares a partir de cañas cortadas que debían meter en un hilo.

Noutro workshop propunha-se, simplesmente, criar colares a partir de palhinhas cortadas que deviam meter num fio.


En una altra taula els convidaven a fer un estel a partir d'una bola de paper de diari embolicada amb un tros de bossa d'escombraries, que es lligava després a una corda i a unes cintes també de plàstic de colors.

En otra mesa los invitaban a hacer una cometa a partir de una bola de papel de periódico envuelta con un trozo de bolsa de basura, que se ataba después a una cuerda y unas cintas también de plástico de colores.

Noutra mesa convidavam-nos a fazer um cometa a partir de uma bola de jornal envolvida num pedaço de saco do lixo, que se atava depois a uma corda e a umas fitas também de plástico às cores.



Aquí teniu, doncs, tres propostes ben barates i senzilles que ensenyaran als més petits el valor del reciclatge i el poder de la imaginació.

Aquí teneis, pues, tres propuestas bien baratas y sencillas que enseñarán a los más pequeños el valor del reciclaje y el poder de la imaginación.

Aqui têm, então, três propostas bem baratas e simples que ensinarão aos mais pequenos o valor da reciclagem e o poder da imaginação.

4 comentaris:

  1. La idea del botó al punt de llibre és sencillament genial!
    Ptns

    ResponElimina
  2. Molt xules aquestes propostes! I plenes d'inspiració i llibertat creativa!

    ResponElimina
  3. Unes propostes molt interessants! M'encanta la dels punts de llibre amb botons!

    ResponElimina
  4. Uns tallers molt creatius.
    La idea dels botons en un paper en blanc és genial! (la pujo a Pinterest ha,ha,ha)
    Petonets
    Carme

    ResponElimina