18.2.14

La nena de les bombolles de sabó / La niña de las pompas de jabón / A menina das bolas de sabão

Vaig dibuixar una nena fent bombolles de sabó.
Dibujé una niña haciendo pompas de jabón.
Desenhei uma menina a fazer bolas de sabão.

Aquesta nena va sortir al butlletí de l'AMPA de l'escola dels nens, en una pàgina maquetada per una altra mare de l'escola que també és il·lustradora, María Ella Carrera, al final de l'article sobre la creativitat que firmem totes dues.

Esta niña salió en el boletín del AMPA de la escuela de los niños, en una página maquetada por otra madre de la escuela que también es ilustradora, María Ella Carrera, al final del artículo sobre la creatividad que ambas firmamos.

Esta menina apareceu no boletim da AMPA (Associação de Mães e Pais de Alunos) da escola dos miúdos, numa página desenhada por outra mãe da escola que também é ilustradora, María Ella Carrera, no final do artigo sobre a criatividade escrito pelas duas.


Després vaig seguir jugant-hi. Vaig provar de posar-la sobre diferents fons: el primer és una fotografia de la safata de porexpan on havíem barrejat bicarbonat, vinagre i aquarel·les líquides; el segon, un full pintat pel Francesc amb aquarel·les líquides; el tercer, un collage a partir de pintures abstractes dels nens sobre un fons uniforme d'ordinador; i el quart, un muntatge de teixits digitalitzats.

Después seguí jugando. Probé de ponerla sobre diferentes fondos: el primero es una fotografía de la bandeja de porexpan donde habíamos mezclado bicarbonato, vinagre y acuarelas líquidas; el segundo, una hoja pintada por Francesc con acuarelas líquidas; el tercero, un collage a partir de pintures abstractas de los niños sobre un fondo uniforme de ordenador; y el cuarto, un montaje de tejidos digitalizados.

Depois continuei a brincar. Experimentei pô-la sobre diferentes fundos: o primeiro é uma fotografia da bandeja de esferovite onde tínhamos misturado bicarbonato, vinagre e aguarelas líquidas; o segundo, uma folha pintada pelo Francesc com aguarelas líquidas; o terceiro, uma colagem a partir de pinturas abstratas dos miúdos sobre um fundo uniforme de computador; e o quarto, uma montagem de tecidos digitalizados.

5 comentaris:

  1. <3 preciós!
    Creativitat pura!

    ResponElimina
  2. M'encanten totes les variacions i m'encanta el cartell per al butlletí. Si no t'importa, el comparteixo! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! És un tema al qual donem voltes fa temps... Una abraçada!

      Elimina
  3. Aquestes propostes són una font d'inspiració per a la creativitat, m'encanta aquesta nena!
    Un dia d'aquests, si et sembla bé, penjo el cartell al facebook de Fer de Mestres.
    Segueixo fascinada amb les birgueries que fas amb els programes informàtics, qualsevol dia et demano un taller per a blogueres copiones ha,ha,ha.
    Petonets
    Carme

    ResponElimina