15.12.15

Taller RESPIRA / Workshop RESPIRA

A finals de novembre vaig ajudar uns quants nens a construir un nino articulat, el protagonista del meu llibre RESPIRA. Va ser durant el festival Petits Grans Llibres.

A finales de noviembre ayudé a unos cuantos niños a construir un muñeco articulado, el protagonista de mi libro RESPIRA. Fue durante el festival Pequeños Grandes Libros.

No final de Novembro ajudei algumas crianças a construir um boneco articulado, o protagonista do meu livro RESPIRA. Foi durante o festival Pequenos Grandes Livros.2 comentaris:

 1. Hola Inês!
  Em dic Mercè, som mestra d'Ed. Infantil i visc a Menorca, també tenc un blog http://degrapespasapaseneducacio.blogspot.com, sobretot és d'educació emocional.
  Fa un temps que segueixo la teva feina, els llibres de Petit fragmenta són espectaculars. Agraïr-te de tot cor la teva preciosa feina. Avui he descobert el blog, a través del conte RESPIRA, que vaig comprar recentment.
  Aquest trimestre m'agradaria començar a treballar-lo amb el meu grup d'infants de 5 anys. De fet, avui l'he començat a contar i els ha agradat. Però estaria molt bé fer-hi feina a diari. A més, d'aquí poc, imparteixo un taller d'ed. emocional per docents a les Jornades D'Educació Emocional del centre de professorat. M'agradaria poder presentar el teu conte com a eina i com a recurs. Com a complement m'agradaria molt aquest titella articulada... Seria possible que me l'enviàssis la plantilla per correu electrònic? Entendria perfectament que no fós possible.
  També et volia demanar si puc emprar el llibre per extreure unes imatges per treballar més fàcilment amb els infants.
  Espero notícies teves aviat!
  Mils i mils de gràcies de nou per la teva generositat i creativitat!
  Una besada,
  Mercè

  ResponElimina
 2. Perdona! No he posat el meu mail!!! És mrodriguezuris@gmail.com
  Mils de gràcies de nou,

  Mercè

  ResponElimina