23.9.15

Absència / Ausencia / Ausência

Amics, em perdonareu l'absència, però he estat acabant el meu nou àlbum il·lustrat, RESPIRA, i posant en marxa una nova col·lecció infantil a la nostra editorial... Ara vindré una mica més per aquí!

Amigos, perdonad mi ausencia, pero he estado terminando mi nuevo álbum ilustrado, RESPIRA, y poniendo en marcha una nueva colección infantil en nuestra editorial... ¡Ahora vendré un poco más por aquí! 

Amigos, desculpem a minha ausência, mas estive a acabar o meu novo álbum ilustrado, RESPIRA, e a pôr em andamento a nova coleção infantil da nossa editora... A partir de agora virei um pouco mais por aqui!

6 comentaris:

  1. Que bé Inês, et trobava a faltar des del Món Paral.lel!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Hem anat fent coses, ei! Però em faltava el temps per exposar-les!... Ara publicarem uns quants posts! Una abraçada!

      Elimina
  2. Ohhhhhh! Preciós!!! Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! El resultat final és ben diferent, després de moltes hores de feina i de retocs a l'ordinador... ja saps com és! Una abraçada!

      Elimina
  3. He llegit album ilustrat? Teu? publicat? Ja estás tardant en dir-nos com aconseguir-lo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara mateix està en impremta, juntament amb dos àlbums més que són preciosos (il·lustrats per Mariona Cabassa i Àfrica Fanlo) i que daran inici a la nova col·lecció infantil de la nostra editorial. Ja us diré quan surtin, no patiu! ;)

      Elimina