27.2.14

Mandala



Vaig preguntar als nens si volien fer un mandala gegant, i ells s'hi van entusiasmar de seguida. En un cercle de paper kraft vaig dibuixar algunes circumferències concèntriques. I ells, molt tranquils i concentrats, van anar pintant cada anella amb motius diferents, gràcies als fantàstics PlayColor (guaix sòlid de colors molt vius). El lloc triat per penjar el mandala va ser la paret vermella del passadís, la mateixa que es transforma cada Nadal.

Pregunté a los niños si querían hacer un mandala gigante, y ellos se entusiasmaron enseguida. En un círculo de papel kraft dibujé algunas circunferencias concéntricas. Y ellos, muy tranquilos y concentrados, fueron pintando cada anilla con motivos diferentes, gracias a los fantásticos Playcolor (gouache sólido de colores muy vivos). El lugar elegido para colgar el mandala fue la pared roja del pasillo, la misma que se transforma cada Navidad.

Perguntei aos miúdos se queriam fazer um mandala gigante, e eles entusiasmaram-se logo. Num círculo de papel kraft desenhei algumas circunferências concêntricas. E eles, muito tranquilos e concentrados, foram pintando cada anel com motivos diferentes, graças aos fantásticos PlayColor (guache sólido de cores muito vivas). O lugar escolhido para pendurar o mandala foi a parede vermelha do corredor, a mesma que se transforma todos os Natais.






6 comentaris:

  1. Quina gran idea, un mandala gegant!
    Us ha quedat genial i en la vostra paret vermella llueix molt.
    Bon carnaval!
    Carme

    ResponElimina
  2. Ei, està molt bé, i a la paret que ho heu posat encara millor! Una abraçada

    ResponElimina
  3. Gràcies a totes! A l'escola, per al dia de portes obertes, tots els nens, mestres i personal no docent s'havien pintat en un mandala encara més gran que el nostre, i per això ells ja sabien de què es tractava quan els vaig proposar pintar un mandala. Haig de dir que la taula rodona ens va ajudar molt! I que la concentració va ser total! Una abraçada! Inês

    ResponElimina