15.6.15

Guixos amb aigua / Tizas con agua / Gizes com água

Després d'una bona dutxa de mànega a la terrassa, per mitigar la calor, els nens han descobert que els guixos es desfeien bé a l'aigua i creaven una tinta molt suau sobre el vidre de la claraboia... street art, body art, improvisació, creativitat pura, ¡performance total! ¡Res que la mànega no pugui fer desaparèixer de seguida!

Después de una buena ducha de manguera en la terraza, para mitigar el calor, los niños han descubierto que las tizas se deshacían bien en el agua y creaban una tinta muy suave sobre el cristal de la claraboya... street art, body art, improvisación, creatividad pura, ¡performance total! ¡Nada que la manguera no pueda hacer desaparecer enseguida!

Depois de uma boa mangueirada no terraço, para mitigar o calor, os miúdos descobriram que os gizes se desfaziam bem na água e criavam uma tinta muito suave sobre o vidro da claraboia... street artbody art, improvisação, criatividade pura, performance total! Nada que uma nova mangueirada não possa fazer desaparecer em seguida!



2 comentaris:

  1. Quina meravella! Sóc tan fan del guix, de l'aigua... i vostra! <3

    ResponElimina
  2. qué idea màs buena, esto lo tenemos que probar!

    ResponElimina