18.9.14

El nostre primer STOP MOTION / Nuestro primero STOP MOTION / O nosso primeiro STOP MOTION

L'stop-motion és una tècnica d'animació que consisteix a capturar fotografies consecutives d'un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que, visualitzant-les ràpidament, sembla que l'objecte es mogui.

El stop motion es una técnica de animación que consiste en aparentar el movimiento de objetos estáticos por medio de una serie de imágenes fijas sucesivas.

Stop motion é uma técnica de animação fotograma a fotograma (ou quadro a quadro), usando como recurso uma máquina de filmar, uma máquina fotográfica ou um computador.
Wikipedia4 comentaris:

 1. Me encantan estos montajes y tu con este demuestras una vez más tu buen gusto, la música le va como anillo al dedo. Esperemos que sea el primero de muchos y que los sigas compartiendo por aquí :)
  Por cierto, que programa has utilizado para el montaje?

  Besotes

  ResponElimina
  Respostes
  1. Vam fer les fotos amb un trípode i després ho vaig muntar amb Première, d'Adobe, que és el que utilitzo normalment per fer els vídeos, però amb Movie Maker o algun altre programa de Mac també es pot fer facilment, donant poc temps a cada imatge. Sort!

   Elimina
 2. M'encanta! Nosaltres fa setmanes que estem donant voltes al tema de fer-ne un escenificant una cançò que els agrada als petits. A veure si aquest dissabte ens hi posem i l'editem. Una bonica idea fer-ho amb elements naturals i acompanyat amb una música que hi lligui tant i tant. Segur que us ho heu passat genial fent-ho!

  ResponElimina
 3. Molt xulo! Felicitats! a veure si ens animem nosaltres a fer algun ben viatger...

  ResponElimina